Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Update coronavirus: onze school blijft open

13 maart 2020

In de strijd tegen de verdere verspreiding van het coronavirus hebben premier Mark Rutte, Bruno Bruins en het RIVM gisteren extra maatregelen aangekondigd. Het kabinet doet daarbij een dringend beroep op de scholen om open te blijven.

 

Verantwoordelijkheid

Uiteraard proberen wij zo goed mogelijk aan deze oproep te voldoen. Dit doen we in het belang van onze leerlingen, maar ook vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. We waarderen daarbij de inzet van al onze medewerkers om het onderwijs voor uw zoon of dochter zo goed mogelijk te blijven verzorgen.

 

Preventie

De hygiënemaatregelen blijven van kracht, net zoals de oproep om thuis te blijven als er klachten zijn van verkoudheid, hoesten en/of koorts. Dit geldt uiteraard ook voor onze eigen medewerkers.

 

Wat kunt u zelf doen om verspreiding van het virus te voorkomen?

  • Was handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van de elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Schud geen handen

 

Wij houden u op de hoogte

De situatie verandert bijna dagelijks. Bovenstaande kan worden bijgesteld als de situatie binnen onze organisatie (of in Nederland) daarom vraagt. Daarom houden we de ontwikkelingen nauwgezet in de gaten, en houden we u zo goed mogelijk op de hoogte.

 



Nieuwsarchief